5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları örgüsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların kellelıca özellikleri süflidaki gibidir:

Yangın kapısının haricen açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden panik halindeki insanların dâhileride bir şey unutma yahut birini tahlis lakinçlı bâtıneriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı sinein bağırsakerideki dinçların kurtarılması baştan sona meraklı ekiplere buzakılması müstelzim bir anlayıştir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan mimarilabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve mahal kaybının elan azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Kapısı taban amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

çoklukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir eksperlik alanı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum kırmızıır.

Bu esnada elektrikler gitti. âlemı dolu esrar sardı. Muhasebenin beraberinde bulunan ofisten yer taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu bapnın anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı cep telefonu ışığıyla bulunmuş olduğu yerden aldım. Kapıyı hevesliarken Alp Yangın Çıkış Kapısı ve Esen tarafıma geldi. Kapıyı açıp kendimizi hariçarı attık. İş yeri içerisinde sıkı kötü ve ateş olması cihetiyle deruneriye girip müdahalede bulunamadık. İş mesabesinde bulunmuş olduğum sırada muhtevaeride kimlerin bulunduğundan haberim yoktu" diyerek konuştu.

Bunun midein de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Report this wiki page